Ласкаво просимо до нашого блогу!

вторник, 25 июля 2017 г.

8 бізнес-ідей для старшокласників

Якщо тобі подобається спілкування, чи  ти більшість свого часу проводиш з тваринами, або дітьми, можливо ти любиш робити нові речі або ж ремонтувати старі? Тоді дана стаття саме для тебе. Ми допоможемо відчути весь спектр можливостей, які допоможуть розкрити власний потенціал!

1.Миловаріння       
Миловаріння сьогодні набуває все більшої популярності. І це зрозуміло, адже виготовлення мила своїми руками – це надзвичайно цікавий і вигідний процес, до того ж таке мило абсолютно безпечне. Кращий спосіб розпочати своє знайомство з миловарінням – зрозуміти як виготовляється мило, ознайомитись з різними видами цього косметичного засобу та дізнатись, де можна купити основні матеріали, необхідні для запуску власної продукції. Існує безліч майстер-класів та онлайн-курсів, які детально описують процес миловаріння від А до Я. Продати свої творіння можна онлайн, використовуючи соціальні мережі. Також готове мило ручної роботи можна продавати безпосередньо друзям, членам сім’ї та людям у твоєму районі, а також на блошиних ринках і різноманітних ярмарках. Ручна праця зараз особливо цінна, головне – творити  з любов`ю.
2.Виготовлення прикрас своїми руками
Прийшов час, щоб заробити купу додаткових грошей виготовленням і продажем аксесуарів. Виготовлення прикрас власноруч є надзвичайно цікавим заняттям. Такі вироби можуть бути створені з різних видів сировини, включаючи кольорові метали, пластмасу, різноманітні камінці, кераміку, тканини, а також мушлі. Можна додавати  деякі дорогоцінні камені і матеріали, такі як срібло і бірюза. Крім цього, можна бути впевненим, що така прикраса буде єдиним та унікальним екземпляром в усьому світі! Таке заняття потребує значної концентрації уваги і старанності.  Основні навички і знання, яким потрібно буде навчитися – це виготовлення прес-форм, лиття, пайка, полірування і різання каменів, а також моральне налаштування. Але хвилюватися не потрібно! Є безліч книг і онлайн-відео з виготовлення прикрас, які є доступними для самостійного вивчення. Основне – це твоє бажання творити.
3. Ремонт велосипедів                         
Якщо ти любиш кататись на велосипеді та не боїшся механічної роботи, у тебе є шанс заробити трошки грошенят завдяки домашній майстерні з ремонту велосипедів. Є багато переваг для запуску послуги з ремонту велосипедів, включаючи низькі витрати на експлуатацію, величезний попит на дану послугу та можливість працювати за гнучним графіком: неповний робочий день, вночі чи у вихідні дні. Навіть якщо ти не надто досвідчений в процесі ремонту велосипедів, не засмучуйся! Всього можна навчитися, варто лише докласти трохи зусиль. Безліч літератури, відео-уроків та практики зроблять з тебе першокласного механіка.

4. Няня
Протягом багатьох десятиліть робота няні була популярним способом заробити додаткових грошей для молодих людей. Багато батьків вважають, що знайти надійну няню для свого чада дуже важко. Тому якщо ти відповідальна людина, вмієш комунікувати з дітьми і бажаєш гарно себе
зарекомендувати, ця робота саме для тебе! Робота няні може легко окупитися в грошовому плані, особливо в пікові періоди відпочинку, таких як Новий рік і Різдво. Крім цього, можна отримати додаткові кошти, якщо ти будеш допомагати виконувати легкі обов’язки з ведення домашнього господарства, такі як прання і прибирання.


5. Догляд за домашніми тваринами
Багато людей мають собак, кішок, птахів та інших домашніх улюбленців, але не завжди мають час для належного догляду за ними. Коли власники тварин знають, що будуть знаходитись далеко від дому, є тільки одне правильне рішення – знайти людину, яка буде піклуватися про улюбленого друга, допоки господар не повернеться назад. Іноді це означає, що необхідно буде залишитися з тваринами на ніч або протягом більш тривалих періодів часу, але здебільшого, можна просто навідуватися до тваринок два-три рази на день (до чи після школи, в нічний час), щоб їх погодувати та вигуляти.

6.  Садівник
Органічні продукти зараз як ніколи популярні. Тому робота садівником є особливо прибутковою, адже витрати на запуск є мінімальними і навіть невеликий задній двір може генерувати багато додаткових грошових коштів. Рослини можуть бути розділені на три основні категорії: кулінарні трави, які можна використовувати в приготуванні їжі, такі як базилік, шавлія, зелена цибуля, кріп, петрушка, розмарин і чебрець; ароматні трави, які можна використовувати для виготовлення ефірних масел, такі як гвоздика, рута, чебрець і ромашки; і лікарські трави, такі як липа, звіробій, м’ята і валеріана.
Незалежно від того, який тип рослин ти будеш вирощувати і продавати, вони завжди користуватимуться великою популярністю.



7. Особистий помічник
Давайте подивимося правді в очі, сучасний активний спосіб життя означає, що багато людей не мають часу навіть на виконання найпростіших завдань. Але для тебе – це хороша можливість для того, щоб започаткувати свій власний простий, недорогий, але потенційно дуже прибутковий бізнес. Служба твоєї допомоги може включати в себе виконання простих доручень, таких як купівля продуктів або візит до ветеринара. Ти станеш рятівником для людей з обмеженою кількістю часу і зможеш непогано заробити, не докладаючи при цьому значних зусиль.  








8.Онлайн-блогер
Твій блог – необмежене поле для самореалізації. У власному блозі ти зможеш розкрити весь свій творчий потенціал, знайти нових друзів та однодумців. Більше того, це гарна можливість щоб заробити, адже блогери, що підключили монетизацію на своєму Youtube-каналі, отримують гроші за перегляд рекламних роликів до і після відео. Ставка скромна, приблизно 0,8-1,5$ за 1000 комерційних переглядів (коли глядач не пропустив рекламу, а переглянув її «від» і «до»).

Однак при зростанні кількості підписників, збільшуватиметься і дохід. Також є можливість отримувати безкоштовні товари, що надсилаються на огляд. З ростом числа підписників тобою обов’язково зацікавляться рекламодавці, які хочуть, що б ти розповів про їх бренд/магазин своїй аудиторії, в обмін вони нададуть тобі безкоштовну продукцію. Якого плану буде продукція, залежить від тематики каналу. Наприклад, у б’юті-блогерів це косметика, одяг, аксесуари, товари для будинку і т.д. 
Будь оригінальними і не бійся експериментувати!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Общее·количество·просмотров·страницы